Wednesday, February 16, 2011

tolong jangan gelak

Posted by Zul Helmei at 5:17 PM
tolonglah jangan gelak....sakit telinga dengar tau...pernah tak korang rasa nak lempang orang semata-mata sebab dia gelak..ni dah kes berat sampai org gelakpun ko nak lempang...hahahaha...biar aku pulak yang gelak..gelak-gelak-gelak....

bukan pe kalau ko rasa ko nak gelak sebab nak menunjuk-nunjuk hentikanlah...buat terkeluar taik telinga je orang dengar...aduhai sian plak bila sorang member hantar mesej kat fb sekejap tadi mengadu pasal officemate dia sikit-sikit gelak..sikit-sikit gelak semata2 nak menunjuk-nunjuk dan menarik perhatian orang sekeliling...

tolonglah ye..kalau sebab itulah ko nak keluarkan suara garau semata-mata nak tarik perhatian alangkah kesiannnya kat kau..dan yang paling kesian orang sekeliling kau..kesian sebab terpaksa tadah telinga dengan paksa relanya...

ps-terimalah aku seadanya..

8 comments:

Qaseh dalia adelia on February 16, 2011 at 5:26 PM said...

kalau time sedih ade org gelak mmg kena lempang haha

shida anwar on February 16, 2011 at 6:53 PM said...

@Qaseh dalia adelia
itu harus tu dilempang..hihi

Hazmin Hamudin on February 16, 2011 at 9:48 PM said...

nak gelak gak...hahaha

shida anwar on February 17, 2011 at 10:40 AM said...

@Haazmin
suke ye..

Tengku Nizam on February 17, 2011 at 12:35 PM said...

hahahahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahaha. balas dendam sebab gelak kat blog sy! hehehe .

http://www.tengkunizam.com/

kay_are on February 17, 2011 at 3:26 PM said...

ok2.. xmo gelak dah pasni.. serius je.. huu

~Taeyeon~ said...

ada jer..benda lawak nyer cikit..tp ketawa nyer ler kuat..sakit jer dgr..

shida anwar on February 17, 2011 at 6:34 PM said...

@Tengku Nizam
ampun..ampun..ngeee...

@kay_are
serius ye...meh geletek sikit...

@RuSh D
tu ar nak jer sound direct tapi takut dia malu lak kang..

 

Shida Anwar Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates