Tuesday, February 1, 2011

antara majikan dan pekerja dimana Human Resource patut berada?

Posted by Putera Helmei at 3:25 PM
tetiba nak buat entry serius sikit..ni semua gara2 ketidakpuasan hati rasa tertekan..teraniaya..dan bermacam ter lagi bila rasa diri tak de sapa yg backing kat tempat kerja..

dahlah company tak der union so bila ada ketidak puasan hati dan kemusykilan haruslah di rujuk kepada HR..tapi masalahnya HR mcm tak boleh bertindak...aduyai..sebenarnya HR patut berada di pihak mana..

kalau ikut Supervisor Training yang aku joint awal tahun lepas..supervisor berada di tengah antara pekerja bawahan dan majikan..tapi Human Resource di mana kedudukannya..?

0 comments:

 

Shida Anwar Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates