Thursday, September 30, 2010

demam

Posted by Zul Helmei at 1:00 PM 2 comments Links to this post
dua malam lepas saya demam..badan sakit,berbisa rasa sendi2...nak bangun pun x larat anak yg kecik dtg baring kat sebelah nak selimut gak sama2 saya.tak lama pas tu si sulong plak datang..."mak nape?,demam ye..." bertanya sambil betulkan selimut saya..

nak kena rehat ni...dah makan ubat ker..dia tanya lagi...saya angguk jer tak larat nak jawab...sambil peluk saya dia sambung mak kena minum air banyak2..makan nasik yer..nnt barulah sihat...saya geleng jer xnak..

mana boleh tak makan nnt sakit perut nnt susah nak sihat...aduhai anak rs nak sembuh demam masa tu gak...saya teringat semua tu saya buat dan tanya masa dia demam...dia ingat apa yg saya buat pada dia...sejuk rasa hati...si adik dr td angguk jer..mcmlah faham apa yg si abang ckp...mcm tu lah anak2 kalau kita jaga dan layan diorg baik2 mcm tu gak dorg akan layan kita balik...

mlm esoknya saya kuatkan gak teman dorg walau x berapa nak ok...layan tgk tv..layan bersembang...sian smlm x layan dorg dahlah siang ibunya bz women mlm j ngan dorg

Tuesday, September 21, 2010

saya dah update...

Posted by Zul Helmei at 5:50 PM 8 comments Links to this post


Assalamualaikum dan salam sejahtera...

hai saya dah update....kepada peminat-peminat fanatik novel...sudi2kan menjengah page saya...sudi2kanlah menyewa novel2 dengan saya...kepada yang nak jual novel2 yang dalam simpanan tu saya boleh pertimbangkan...emailkanlah list awak pada saya yer...




Tuesday, September 14, 2010

Salam Aidilfitri....

Posted by Zul Helmei at 3:03 PM 0 comments Links to this post
Salam Aidil Fitri.....

Berakhirnya Ramadhan yg penuh barakah...bertemu Syawal yang mulia...
Di sebalik kesibukan beraya + berkerja saya cuba luangkan masa untuk menyiapkan apa yang patut sebelum saya post kat blog ini...

Maaf...maaf... dan maaf....tunggu yer sedikit hari lagi akan penuhlah "book rental" saya dengan katalog buku yang akan saya sewakan kepada anda...mencuri2 masa abang dan adik tido (akibat keletihan bermain dan tak tido di siang hari) saya dengan tersengguk2 dan mata dah kelabu asap menaip dan mengambil gambar novel2 yang dah saya pilih bersesuaian dengan kehendak hati saya (ikutkan ada dekat 200 buah tp selected only sbb rasa tak sesuai)...

Tungguuuuuu



Salam Syawal
 

Shida Anwar Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates