Monday, February 14, 2011

minggu sibuk..

Posted by Zul Helmei at 2:45 PM
sibuk lah sangat...hahaha..berhabuk dah blog ni walau baru 2-3 hari tak bertulisan baru almaklumlah jerebu kuat sekarang ni..yelah minggu lepas minggu sabtu bekerja..kesian tul dahlah selalu orang lain sabtu kerja half day tapi kat sini sampai kul 4.15 pm..penatlah...

malam tu pulak pergi berfoya-foya ngan adik kakak MCE ngan adik x-MCE kat dataran Shah Alam sambut besday si Lieya Ling-Ling yang ke....ayak lupa nak tanya..hahaha..bawak anak2 kesayangnku itu..maka bergabunglah mereka ngan anak si Liely..wah sampai ke hujung padang dorang main ball nasib tak kena colek..penat.. semalam (Ahad) maka melepaklah di rumah je ye

sok nak pergi berarak keliling taman sempena Sambutan Maulidul Rasul joint jiran-jiran wakil lorong..plan:bawak keta sorong tak sanggup nak dukung si adik yang dah mula berat..rabu nak berarak lagi Tadika abang plak buat sambutan Maulidul Rasul..kojer half day je ye kawan2..pesanan dari pihak penaja.."make sure u punya kerja settle sebelum u cuti"...walla weh macam nak cuti seminggu padahal setengah hari je tu..

p/s-jangan lupa pakai sunblock..mmm..macam dah habis je..


2 comments:

Mr. Swift on February 14, 2011 at 10:03 PM said...

Nak join! Nak join berarak jugak..
Hehe. :D


Mr. Swift Currently Posted : Ikhlas Untuk awak yang bergelar wanita teristimewa...

shida anwar on February 14, 2011 at 11:18 PM said...

@Mr. Swift
jom-jom meriahkan sambuat maulidul rasul di samping memuji-muji nabi junjungan..

 

Shida Anwar Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates