Sunday, January 2, 2011

aku di sembelih doktor

Posted by Putera Helmei at 7:17 PM
dah dekat 3 minggu baru nak donload...

13-18 hb December 2010...@ Hospital Putrajaya
Right parathyroidectomy with right hemithyroidectomy



hmmmmm......




hhhmmmmmmmmm...



hadiah dari my beloved cousin...tq kak ina..




ceria walau dah xder sore...



hasilnya....



bubur je dulu ye...



diet ku...(SD=soft diet...sehari jer pas operate soknya minta yg keras2 nyer makanan)



darah yang mengalir keluar...



crew bius nyer pasal...tangan x dapat kat kakipun ok gak...



cucuk dan cucuk lagi...(kalau perasan ada tanda hitam kat kulit...tu yg dah di cucuk sebelum ni...dah bocor...masuk ubat tapi keluar)...



masuk air gak beb...


sekian persembahan ku....harap2 inilah kali terakhir aku masuk wad....amin Ya Allah...



p/s-blog ni dah jadi caca marba....xpe...ini pun antara koleksi shida gak...


19 comments:

Sekamar Rindu on January 2, 2011 at 9:13 PM said...

salam.....

awak sakit apa yg sebenarnya...

moga awak cepat sembuh ya..amin..!

follow ur blog..****34

cikgu isza on January 2, 2011 at 9:44 PM said...

aduh.. boleh terasa sakitnya..
jaga kesihatan yer..

shida anwar on January 3, 2011 at 9:21 AM said...

@sekamar rindu
saya kena parathyroid...ada biji di keliling thyroid yg membesar..like tumorlah..Insya Allah...amin..

@cikgu isza
macam kena sembelih aje kan..Insya Allah...amin...

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji on January 3, 2011 at 10:20 PM said...

moga cepat sembuh ye...may allah restore a good health to u :)

shida anwar on January 4, 2011 at 2:27 PM said...

@FeeZ~Hafizah~cucuatokaji
tq dear....Insya Allah..amin.

bintang27 on January 4, 2011 at 6:23 PM said...

moga cepat sembuh.... =)

shida anwar on January 5, 2011 at 11:16 AM said...

@bintang27
terima kasih

Ciklinn on January 5, 2011 at 3:44 PM said...

semoga cepat sembuh yer.. banyak2 berehat..

shida anwar on January 5, 2011 at 3:45 PM said...

@Ciklinn
tq awak..

♥yaya budak suka embun♥ on January 5, 2011 at 7:22 PM said...

semoga cepat sembuh ye.....

Huszaini on January 7, 2011 at 1:36 AM said...

humang aaii tajuk dio!! apa2pun cepat sembuh laa yer!!

shida anwar on January 7, 2011 at 8:27 AM said...

@Huszaini
hihi...gempak tak..tq ye..Insya Allah..

Muslimah Optimis on May 8, 2011 at 10:44 PM said...

takutnya tengok kak shida..huhuhu..semoga cepat sembuh

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr on May 8, 2011 at 11:34 PM said...

kak shida...

jaga diri n kesihatan...

saya doakan kak shida cepat sembuh

shida anwar on May 9, 2011 at 8:39 AM said...

@Aima, Cik GK
terima kasih ye..harap2 ni kali terakhir masuk ward sbb sakit..x sanggup dah ni operation second time..

aDisH.sHidA on November 21, 2012 at 11:50 AM said...

KEMBO..kita cukup riso kalau bab2 masuk dewan bdah nie..huhu...

apa pun semoga kembo tabah dan kuat semangat

CikSpek on November 21, 2012 at 12:24 PM said...

mohon jaga diri baik2. terus kuat semangat, InsyaAllah sembuh cepat.

kiera'sakura on November 21, 2012 at 12:35 PM said...

Ya Allah Ya Tuhanku biarlah ini yang terakhir kakak saya Shida di operate. janganlah biarkan dia dalam kesakitan lagi. pelihara dia Ya Allah sembuhkan dia Ya Allah, berikan kekuatan dan semangat pada dia Ya Allah hanya Engkau mampu meberi segalanya buat kakak saya. Amin ya rabbal alamin.

akak nanges baca entry nie ;(

onie on November 21, 2012 at 8:06 PM said...

semoga ini yang terakhir kak,kuatkan semangat tau :D

 

Shida Anwar Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates