Saturday, March 12, 2011

Sabtu yang menyebalkan..

Posted by Zul Helmei at 9:59 AM
Kerja hari Sabtu?tak de class betul lah..kelas satu anggur je kot...adoyai..dahlah kena kerja Sabtu alternate... sampai ptg pulak tu...adoyai (dah 2 kali)...sungguh menyebalkan..nak buka mata dahlah satu hal..14 kali jam kat tepon bunyi aku pandang dengan hujung mata je...

nak aje aku merayu sambil kenyit2 mata kat boss...bolehlah..bolehlah...tak yah kerja hari Sabtu...kesengalan sungguh org2 kat production itu..dah anak buah korang tak nak kerja terpaksa membabitkan depatmentku yang aman permai ni terbabit sekali kerja di hari Sabtu...adoyai (dah 3 kali)...

aku tak kira nak bawak papan nak mogok depan kilang minta Sabtu tak payah kerja..rasa2 korang ada tak pekerja lain nak ikut...silap2 foreigner jer yg duk belakang aku karang..sebab kebanyakn yg lain tukang angguk je..opsss...anak buahku di admin akan ku paksa rela ikut...

p/s-hahaha...angan semata..bukankah berangan itu free...

3 comments:

shahjiehan on March 13, 2011 at 6:11 PM said...

sabar je ea kak!

kay_are on March 15, 2011 at 8:18 AM said...

sabar je kak.. dah name nye keje ngan orang nak wat cane kan.. huu

shida anwar on March 15, 2011 at 10:17 AM said...

betullah..dik..nak kerja sendiri..jadi boss sendiri..kuli sendiri belum sampai masanya..

 

Shida Anwar Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates