Thursday, July 29, 2010

Under Construction

Posted by Helmei Rashid at 5:39 PM 0 comments Links to this post

Aduhai…melihat angka di ulat buku…..304….. membuatkan hati saya berkata-kata…siannya mereka-mereka itu masuk blog saya kosong jer…huhuhu…maaf yer semua..sepatutnya awal-awal lagi saya sudah postkan title ni …UNDER CONSTRUCTION

Kekangan masa (masa pulak disalahkan) membuatkan saya hanya sempat men”draft” je semua-semua yang sepatutnya saya post…macam ni ker nak meniaga?...tersentak dengan soalan kepada diri sendiri… inilah masalah saya tak berapa nak pandai bahagikan masa…masa yang Allah bagi dah cukup saja pandai-pandai cakap tak cukup masa…

Nampaknya lepas ini saya kena mendisiplinkan diri kalau nak maju seperti orang lain…saya dengan merendah hati minta maaf kepada semua kerana membuang masa melihat blog kosong ini buat sementara waktu…bila dah siap semuanya sudi-sudikanlah datang jenguk saya lagi yer…tak lupa juga sokonglah saya budak baru belajar ini dengan menyewa/membeli apa yang patut nanti…..hihihi….chow bedah….wah sungguh ge-girl….Assalamualaikum..









 

Shida Anwar Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates