Monday, November 29, 2010

stock clearance

Posted by Putera Helmei at 1:01 PM 0 comments Links to this post

KPF-001
belang coklat/biru hijau
size:4 meter
material tebal-kain jenis jatuh, tak perlu lining
Harga:RM50.00 (plus postage)
Status: ada lagi



KPF-002
bunga merah-latar pink/purple
size:4 meter
Material nipis perlu lining
Harga:RM50.00 (plus postage)
Status: ada lagi



KPF-003
bunga hijau coklat
size:4 meter
material tebal-kain jenis jatuh, tak perlu lining
Harga:RM50.00 (plus postage)
Status: ada lagi



KPF-004
bunga coklat-latar kuning/pink
size:4 meter
Material nipis perlu lining
Harga:RM50.00 (plus postage)
Status: ada lagi



KPF-005
bunga biru-latar kuning/hijau
size:4 meter
Material nipis perlu lining
Harga:RM50.00 (plus postage)
Status: sudah diclearkan..



KPF-006
bunga biru-hijau
size:4 meter
Material nipis perlu lining
Harga:RM50.00 (plus postage)
Status: ada lagi



p/s-berminat sila mesej saya...


Tuesday, November 9, 2010

pad herbal - banyak kegunaannya untuk seisi keluarga

Posted by Putera Helmei at 2:44 PM 0 comments Links to this post

FC BIO SANITARY PAD – AVAIL BEAUTY

Tuala wanita berherba Fc Bio Sanitary Pad-Avail Beauty adalah tuala wanita dengan rumusan herba asli,bersih,semulajadi dan sebagai pelindung yang istimewa dan selesa digunakan.Produk berpaten 20 tahun dan diinsurankan sebanyak RM3 juta 100% dilindungi kapas, tidak mengandungi floresen,agen peluntur berklorin,dioksin dan bahan merbahaya lain.Nilai pHnya yang neutral membantu dan membolehkan apa jua jenis kulit terutama kulit yang sensitif menggunakannya tanpa ragu-ragu.


 Aplikasi Pad Biasa
• Merawat/mencegah senggugut, keputihan/kekuningan/kegatalan faraj/vagina
• Merawat, mengurangkan bau darah haid dan beri keselesaan
• Merawat dan mencegah buasir
• Mengeluarkan darah beku dalam rahim (sangat sesuai untuk wanita selepas bersalin/keguguran)
• Merawat jangkitan kuman pada faraj,pundi kencing/usus besar
• Mengawal atur kitaran haid
• Menguat,mengecut dan menyuburkan rahim
• Menghilangkan kepanasan badan, serta buang angin dalam perut
• Menghilangkan sakit sendi,pinggang dan otot terutama ketika haid
• Mencegah dari risiko kanser wanita seperti kanser rahim, servik, ovary, endemetriosis, fibroid, sist, payudara
• Kesukaran mengandung akibat masalah peranakan
• Melancarkan peredaran darah
• Masalah kencing tak lawas
• Sembelit
• Sebagai antiseptic menyembuhkan luka bersalin
• Menghindar dari meroyan/ bentan



 Kegunaan lain (direnjis air dan tampal pada tempat sakit)
• Sakit pinggang,lutut,bahu,sendi
• Sakit kepala/tengkuk (letak
dalam anak tudung/topi keledar)
• Sakit tapak kaki akibat berdiri
lama, berjalan atau bisa akibat
gout-pakai di dalam kasut
• Mencegah rambut berbau dan
rambut gugur (pakai di dalam anak
tudung atau topi keledar)
• Sebagai pelapik muka akibat
mabuk laut atau kenderaan
• Mask mata akibat kelesuan,
selaput, katarak mata
• Luka, kurap, kayap, jerawat
• Merawat penyakit kulit, gatal-gatal
• Melecur akibat terkena air panas
• Sakit gusi/gigi
• Demam,batuk,asma,,sesak nafas-
tampal pada dada/dahi
• Kembung perut / angin bayi dan
dewasa-Tampal pada pusat
• Resdung, selsema & hidung
tersumbat-dihidu pada hidung (tak
perlu basahkan)
• Pewangi-letak dalam kasut/ almari /
peti sejuk
• Pakai dalam pampers kecacingan /
angin pasang/ruam
• Demam kuning-letak di ari-ari
• Kencing tak lawas


untuk lebih info klik disini


Tuesday, November 2, 2010

tolong...blogku dah ada spider....

Posted by Putera Helmei at 7:21 PM 0 comments Links to this post
Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Wah blog saya dah ada spider...toing...toing...lompat2 si spider tu...perli saya ekkk...spider?..nampak sangat lama dah x update n3...x blog walking...windu nya nak tau citer korang...

Bezes sungguh skang ni...nak sampai ujung tahun dah nak audit...keje kilang manufacturing adminnya penuh dengan drawing yg busuk masam ngan segala DNA mesin...ada minyaklah...ada darah org cederalah...wah nampak cam ganazzzzz jer kilang saya ni...ganaz x ganaz sangatlah kalau bebudak admin masuk production sehari 3-4 kali pas tu masuk balik admin kena top up minyak wangi setengah botol kalau tak bau besi...busyuknya...x baeekkkk tau...dari situlah saya dapat gaji..

last week saturday saya dah bergelumang ngan lebih seribu dwg yg perlu di filling...mak ai berapa tahun x buat filling ni?...pemalas...bukan pemalas tp skang admin x cukup kaki tangan,mata telinga...ni lah jadinya bila nak audit..huwaaaaa...ada sesap ngah cari keje...mehlah datang tolong saya wat filling...

dah lah dulu nak sambung wat kijer...sok my boss masuk tengok meja x clear lagi harus kena tanya.."OT banyak2 u buat apa"..(sambil cekak pinggang)...dia x baca punyalah blog ni sbb tu berani tulis...hahaha...

salam sayang...huhu...korang sayang saya ker...



p/s-ingat nak tunjuk kat korang drawing yg penuh DNA mesin ngan DNA org tu tp cable plak tertinggal...sok lah saya masukkan..



 

Shida Anwar Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates