Thursday, January 27, 2011

BEN ASHAARI BLOG

Posted by Zul Helmei at 11:07 AM

Huh..en Ben nak bubar blog list lagi..apa kata aku yg ciput pembaca (sebenarnya nak tulis BE) ni cuba nasib walau soalannya mencabar minda terutama soalan no memula tu...aduyai..aku dahlah x pandai dan selalu kering idea..nebermind mana tau terpilih mesti besh..

so sila jawap soalan

1.Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini ..
- betul tak aku cakap soalan mencabar terutama bagi aku yg kerdil ni..tp disebabkan baca jawapan en. Ben pada NUR i joint je..jawapannya 2,3,4,5, 6 hari sekali update...wallah...semua sekali adalah 27 entri.(malu...nyorok bawah meja sat)

2.Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI ..
- dengan harapan dapatlah follower en. Ben walau sepoloh dua poloh org ke sehari jenguk2 jeling kat blog ni..bulehlah i nyer biznez tambah maju jaya

3.Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ?
- blog dah fofular..maka aku akan cuba selalu update blog ni..memberi info dr pelbagai segi...donlod gambar2 cantek..sian pembaca kalau xder n3 baru en. Ben pernah ckp nnt kalau xd n3 follower boleh berpaling tadah..hu yey..

dah siap cikgu..meh ramai2 hantar kat sini yek




5 comments:

HasrulHassan [HH] on January 27, 2011 at 2:31 PM said...

Salam ... wahhh peminat Ben Ashaari ke? Hmm bertuah betul dapat masuk bloglist dia.. hebat hebat. Lepas ni .. blog ni akan lebih meletup la yer.

http://hasrulhassan.blogspot.com

Salam perkenalan dari blog Bangku Kosong.

Lulu Caldina on January 27, 2011 at 2:48 PM said...

Semoga berjaya disenaraikan dalam bloglist En. Ben..

So Shy Lady on January 27, 2011 at 5:26 PM said...

salam shida,

akak pun malu sebenarnya kuikuikui tapi saje suka2. wish u gud luck, ok....harap2 terpilih

eelobor on January 27, 2011 at 5:29 PM said...

hehehe, banyak untung ada dalam senarai list ben tuh

shida anwar on January 28, 2011 at 10:10 AM said...

@hasrul hassan
@eelabor
@Lulu caldina
...harap2 terpilihlah yek...besh..


@So Shy Lady
...chaiyok..chaiyok..tuk kita

 

Shida Anwar Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates