Thursday, March 31, 2011

KAMI BLOGGER UTAGHA!!!

Posted by Zul Helmei at 1:18 PM

dua-tiga minggu lepas ( tu dia 2 minggu lepaih baru nak habaq hari ni) tengah dok BW tetiba terbacalah pasal sorg blogger ni yang duk joint 2,3 group blogger...(huwa sowey lupa sangat sape blogger tu kalau dak boleh bagi kredit)..ternampaklah 1 group ni...Kami Blogger Utagha (KBU)..perasaan melonjak..almaklumlah tanah tumpah darah Utara...group ni mengumpulkan blogger dari 4 buah negeri Perak, Pulau Pinag, Kedah ngan Pelis...

Insan yang bertanggungjawap menubuhkan group ni adalah cik Gadis Kampung Separa Bandar...meh terjah cik GK kat sini

nak citer sikit sejarah hidup ngan negheri2 utara ni....
lahir kat Perak
memula jatuh cinta kat Perak
pandai naik motopun kat Perak
sekolah rendah kat Perak
sekolah menengah kat Perak
sambung belajar tinggi sikit kat Kedah
cukuplah tu banyak2 kang panjang boring plak..so kalau rasa2 korang2 ni asai dari Utara nun..jangan dok malu2 joint tau..keterangan lanjut terjah sini

KBU pun ada FB tau..sapa2 dah joint KBU meh joint gak dalam sini...chow chin chow...

p/s-di sinilah aku bertemu kembar blogger ku...pi serang dia (Adish Shida)



7 comments:

aDisH.sHidA on March 31, 2011 at 1:26 PM said...

kembarku...buat jugak akhirnya :P dah langsai hutang yer ngan KBU

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr on March 31, 2011 at 1:34 PM said...

hehe..thanks buat entry ni kak shida

=)

shida anwar on March 31, 2011 at 1:37 PM said...

@aDisH.sHidA
akhirnya...ngeeee...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr
sowey lambat..

ejoy said...

kat perak kat kedah ja..ma p penang dengan hat perlis ? xda ka?

Tutorial Photoshop - Masking Fur

Penyu on March 31, 2011 at 10:16 PM said...

orang ganu jadi utara leh tak?
http://penyuagar.blogspot.com/2011/03/aku-kantoi-menyamar-jadi-orang-utara.html

shida anwar on April 1, 2011 at 1:06 PM said...

@ejoy
adad2...
penang...negeri pertama gi rombongan sekolah masa darjah 4
perlis..tempat pertama dating ngan adik angkat...hahahaha

@Muhd Fadil
org ganu kena kawin ngan org utara dulu baru leh joint...sila pilih ramai yg solo lagi tu..cik GK pun solo...

Amin Zaki on May 17, 2011 at 3:24 PM said...

tudia aih, hehe.... bila oghang utara jumpa...
Amin Zaki orang Bukit Mertajam, Penang....
Salam Perkenalan.....

http://aminz88.blogspot.com/

 

Shida Anwar Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates