Saturday, March 5, 2011

Pengorbanan ibu..

Posted by Zul Helmei at 9:48 PM
Salam,

Dah lama migrain tak attack aku..kalau peningpun ala manja2 gitu..bila dah kena serang segala benda tak boleh buat..yang lagi sadis bila si kecik turut demam...tapi sakit macam manapun bila anak sakit kita tetap akan layan si anak..

dah lah perangai si dua beradik ni kalau demam memang tak mau ngan en.hubby..nak tak nak dengan terhoyong hayang layan jugalah permintaan si anak..itulah ibu kalau ngan anak laratkan juga..okislah ye..nak sambung lelapkan mata..x laratlah harap esok pagi oklah sakit ni..nasib minggu ni sabtu bercuti..kalau tak confirm mc punyalah..

p/s:-cuba practis short entry..at least sekali sehari...boleh ke?..kalau malas melanda ada idea pun tak guna..shida..shida..

3 comments:

Dda Ly on March 7, 2011 at 5:17 PM said...

tapi mmg betul la awak, kite nih da jadi ibu, pk anak² je kan kan..:)

meh ke rumah..
~oh student!~
keep in touch ye..♥♥♥

kay_are on March 8, 2011 at 10:14 PM said...

migrain ni kadang2 bahaye gak.. so banyak2 rest ye akak..

by the way, sori akak dah tunggu lame, harap suke

http://kazreal.blogspot.com/2011/03/uv-bro-3-sista.html

shida anwar on March 9, 2011 at 4:11 PM said...

@Dda Ly
itulah seorang ibu kan..

@kay_are
tq dik..

 

Shida Anwar Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates