Friday, April 8, 2011

pepagi Jumaat yg havoc...

Posted by Putera Helmei at 2:00 PM
Allahhuakbar..pepagi lagi masa pg kerja nampak sorg penunggang motosikal (pompuan) dah tergolek kat satu round board di langgar dek sebuah kereta..nasiblah masa tu kenderaan banyak so masing2 mmg bawak slow..jadinya pompuan tu x lah teruk may b motor dia je calar2 sikit..tak tolong ke?..bukan x nak masa aku melintas tu (pun naik moto) kenderaan banyak so x leh berhenti kat tengah2.dah lepas sikit toleh belakang tgk dia tengah cekak pinggang kat org dlm keta yg langgar dia tu..marah kot dia sbb kalau tgk keadaan mmg salah kereta tu..

sampai kat opis terus sarapan walau loceng dah bunyi..lapar x kiralah nak makan dulu..buka pc x sampai 5 minit tgk skype berkelip-kelip

"almost 300 drawing in server missing"

huwaaaa...rasa nak tergolek dog...biar betik?..aduhai hilang..banyak giler..sapelah yg buat dajal ni..Ya Allah..sunngguhlah kecoh sungguh di pagi hari pasal drawing kat server hilang..system plak dah jadi error...huhuhu..PIC plak emergency leave..maknanya terpaksalah semua2 drawing di recall..satu kerja pulak..tak kira pas ni nak block file tu..lantaklah..dah x percaya kat yg lelain...yg jadi mangsa admin juga..nasib ada org baru (baru tukar department) yg boleh di suruh buat..ngeh..ngeh..ngeh..kecoh..kecoh..

p/s:-nasib tak ada sakit jantung kalau tak...hmmm...

3 comments:

CikTomyam said...

innalillah...

shahjiehan on April 11, 2011 at 12:14 AM said...

mujur idup lagi kan...

kak keje apa

shida anwar on April 11, 2011 at 8:52 AM said...

@shahjiehan
kerja Sales Administrative..tu ar nasib xde apa2 seram gak tgk accident depan mata

 

Shida Anwar Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates