Tuesday, September 21, 2010

saya dah update...

Posted by Putera Helmei at 5:50 PM


Assalamualaikum dan salam sejahtera...

hai saya dah update....kepada peminat-peminat fanatik novel...sudi2kan menjengah page saya...sudi2kanlah menyewa novel2 dengan saya...kepada yang nak jual novel2 yang dalam simpanan tu saya boleh pertimbangkan...emailkanlah list awak pada saya yer...




8 comments:

meera^da cute..*_* on September 25, 2010 at 11:44 AM said...

bestnyer novel banyak2...
boleh tak nak taw macamane kalo nak sewa novel tu?? means syarat2 dia...

shida anwar on September 28, 2010 at 7:56 AM said...

hi meera,
cara nak sewa novel meera boleh tgk kat page "term & condition" kat situ ada contoh sekali...kalau x berapa nak faham nnt msg saya yek..tq

luvly iema on September 28, 2010 at 9:20 AM said...

kalau nk jual novel harga kira mcm mna ye?

shida anwar on September 28, 2010 at 12:26 PM said...

nur iema
gulpp....alamak mcm x jual jer..hihi...saya just sewa je..

luvly iema on September 30, 2010 at 8:34 PM said...

saya nk jual novel sy kt awk la..bnyk sgt xmuat rak..xpe lah kalau cm 2 =)

shida anwar on October 1, 2010 at 8:23 AM said...

nur iema
ooo...awak nak jual kat saya...hihi sowey salah faham..nnt awak email list buku awak kat saya boleh tak

koleksi2shida@gmail.com

luvly iema on October 4, 2010 at 8:02 PM said...

okey..nnt saya emelkan sbb bovel smua ada kt rumah =)

shida anwar on October 5, 2010 at 9:21 AM said...

nur iema...

ok saya tunggu...

 

Shida Anwar Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates