Sunday, December 12, 2010

menghitung masa

Posted by Zul Helmei at 6:10 PM
Dari celik mata dok tengok jam...tik... tok..tik...tok..kenapalah hari ni cepat sangat berlalu...adoilah ..doc boleh tak kalau saya x nak masuk ward...pagi nak operate saya dtg pas habis saya balik umah...dah surelah doctor akan menjawap dengan senyuman sampai telinga..."awak dah buang tebiat...ingat nak bersunat ke..boleh suka2 awak?"

Bukannya apa perasaan nak tinggalkan anak2 tu yg membuatkan hati ini di landa gundah gulana..nak operate pun takut gak tp tu boleh fikir mlm sebelum tu..ni esok dah kena admit cam no ni...kesian anak2 ibu...berbakul pesanan buat si abang...jangan nakal...jangan buat adik..kena jaga adik...jangan lawan ckp abah..kalau abah suruh tido...kena tido (masalah anak2 kul 1-2 pagi baru dorg tido)...sian encik husben..

Barang dah packing (cam nak pegi piknik jer)..sbb sok pagi pas subuh en.husben dah kena hantar pg sepital..sebabnya kebetulan sok en husben kena lapor diri kat tmpt keje baru...makanya sesubuh hari jugalah kena antar anak2 ke baby sitter...alahai anak ibu...

Semoga semuanya berjalan lancar...harap2 kali ini semuanya akan dicantas dan tak tumbuh baliklah engkau wahai penyakit...

p/s-please pray for me on 15hb Dec..



2 comments:

NzA on December 25, 2010 at 7:13 AM said...

salam.....
shida skt ape?????? moga cpt ok...take care.

shida anwar on December 25, 2010 at 10:44 AM said...

@nza-parathyroid..Insya Allah..tq..

 

Shida Anwar Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates