Thursday, October 7, 2010

promotion

Posted by Zul Helmei at 9:01 AM
(gee....curik gambar cake ko yek)

salam semua...

promotion di bulan october?...sempena apa plak...?
memang susah nak g shopping di bulan october mana d banyak tmpt buat jualan murah....membeli belah tingkap (window shopping) bolehlah....

tp bila jenguk2 kat blog memember... aiks kawanku Puan Roziah (Ratahtuli Degalin's Cup) buat promotionlah...tp ni khas untuk org2 tertentu j...kengkawan yang nak melangkah ke alam baru (gerbang perkahwinan) terutamanya silalah rebut peluang ni...almaklumlah dah nak sampai musim kawin (cuti sekolah) ramailah yg cari2 baker-baker...nak tempah kek 5-6 tingkat, cup cake comel,kiut miut boleh letak gambar korg ngan tunang (yelah kan belum nikah lg)..

saya dah tolong carikan baker tuk korng2 mehlah jenguk sini
yang nak sambut besday anak2 pun boleh gak...tempahlah cup cake yg ada gambar upin ipin tu...alahai comelnya sayang nak makan..

p/s: yg nak order cup cake comel untuk saya sebagai tanda persahabatan blogger pun dialu2 kan...ahaks



0 comments:

 

Shida Anwar Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates